Дощі і ожеледь: Синоптики розповіли про погоду на вихідні (інфографіка)

​На зміну морозам йде потепління до +7, з дощами і мокрим снігом.

На вихідні очікуються дощі та ожеледь. Фото: Gismeteo.

В Україні на зміну морозам прийдуть дощі, сніг і невелике потепління. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"У суботу в більшості регіонів країни буде плюсова температура, до 7 градусів тепла, але хмарно. Скрізь, крім центральних регіонів, пройдуть невеликі опади у вигляді мокрого снігу. А вже в неділю по всій країні очікується ясна погода: від 1 до 7 тепла. У нічний час у всіх регіонах збережеться невеликий мороз - від 2 до 5 градусів нижче нуля, тому на дорогах можлива ожеледиця. Водіям варто бути обережними ".

Крім того, в суботу-неділю найтепліше буде на Заході. Повітря вдень прогріється від -3 до 7 градусів тепла, а вночі очікується від -4 до +4. На Півночі очікується мокрий сніг з дощем. Вдень від 3 до 2, а вночі - до 8 градусів морозу.

У центрі країни дощ з мокрим снігом. Вдень від - 4 до 0, а вночі від - 6 до 0. У південних областях країни пройдуть дощі. Температура вдень від 2 до 7 градусів тепла, вночі від - 1 до 3.

На сході країни вдень від -1 до +4, а вночі від 9 градусів морозу до 1 градуса тепла.

"Щоб показати людям": Ексбоєць 3-ї ОШБр пішки прийшов з Франківська до Луцька, аби зібрати кошти на ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 17:22

Колишній військовий 3-ї штурмової бригади Петро Скрипка 1 травня вирушив з Луцька до Рівного. Чоловік продовжує допомагати ЗСУ, організовуючи піші марафони. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Чоловік під час походів збирає гроші на по...

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...