Досі про це не знали! Вчені виявили дивовижну здатність людського тіла

Людське тіло може взаємодіяти з магнітним полем Землі, повідомляють Патріоти України.

Так, вчені з США та Японії провели експеримент, під час якого вони побудували шестикутну камеру, стінки якої були зроблені з алюмінію. Це було потрібно, щоб відгородити її від електромагнітного втручання. Це було потрібно, щоб відгородити її від електромагнітного втручання. Ці стіни також містили котушки, через які проходив струм для створення магнітного поля такої ж сили, як і у Землі. Добровольців просили увійти в камеру і сидіти там на дерев’яному стільці у темряві, дивлячись строго на північ. При цьому, за роботою їхнього мозку стежили за допомогою МРТ.

Під час деяких експериментів створювалися магнітні поля з фіксованим напрямком, а в ході інших полярність змінювали. Також у деяких випадках машину вмикали, але жодне магнітне поле не генерували. У таких випадках доброволець у камері піддавалися лише земному магнітному полю. Учасники експериментів, яких було 34, не знали, що саме відбувається з ними.

Результати показали, що за певних сценаріїв у людському мозку відбувався спад альфа-хвиль. Ця зміна пов’язана з процесом обробки інформації. Так відбувалося, коли спочатку створене магнітне поле було скероване на північ, а потім його напрямок змінювали. Люди починали потроху повертати голову.

На думку професор Каліфорнійського інституту технологій Джозеф Кіршвінка, така реакція пояснюється тим, що мозок був "збитий з пантелику". Іншими словами, він виявляв неочікувані зміни у середовищі. Важливо те, що людське тіло взагалі здатне виявляти такі зміни. Хоча різні учасники експериментів з різною інтенсивністю проявляли цю здатність.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...