Достукатися до нелюдів бузувірськими заходами: Росіянин щотижня відрізає собі палець, вимагаючи розслідування зґвалтування дружини поліцейськими (18+, відео)

​Ігор Губанов з Магнітогорська Челябінської області заявляє, що змушений піти на крайні заходи, так як вичерпав всі законні можливості, але так і не зміг домогтися справедливості.

Ігор Губанов в знак протесту відрізає собі пальці. Скріншот.

Росіянин Ігор Губанов обіцяє відрізати собі по пальцю щотижня, поки не буде проведено об'єктивне розслідування зґвалтування його дружини. Дружину Губанова згвалтували російські поліцейські прямо в місцевому відділі поліції. Однак справу в підсумку закрили, а жінку звинувачують в тому, що вона намагається оббрехати представників закону. Губанов вже відрізав собі один палець, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ігор Губанов з Магнітогорська Челябінської області заявляє, що змушений піти на крайні заходи, так як вичерпав всі законні можливості, але так і не зміг домогтися справедливості. В знак відчаю Губанов відрізав собі палець і тримаючи його в руці, заявив на відеокамеру, що буде відрізати новий палець щотижня, поки не буде розслідувано зґвалтування його дружини.

Також Губанов заявив, що якщо і це не допоможе покарати винних, то він зробить самоспалення.

- До тих пір, поки не буде проведено об'єктивне всебічне розслідування, поки не буде працювати КПК, діяти чинна Конституція, я буду змушений різати пальці. Потрібно буде - я обіллю себе бензином і спалю - заявив чоловік на відео.

За словами Губанова, поліція затримала його і його дружину через скарги сусідки, яка повідомила, що вони сильно шумлять. При цьому самого Губанова закрили в камеру, а його дружину в цей час гвалтували і били в кабінеті.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...