Досвід американців: Для українських військових збудували "кілхауси" для тренувань (відео)

Тренувальний майданчик, або "кілхаус", спорудили в Оршанецькому навчальному центрі держприкордонслужби. Витрати - а це майже 7 мільйонів гривень – на себе взяв американський уряд.

Скрін відеоДля українських військових збудували так звані "кілхаузи" для тренувань. Так американці називають навчальні будиночки, у яких бійці будуть відпрацьовувати ведення бою у закритих приміщеннях.Про це йдеться в сюжеті каналу 24, передають Патріоти України.

Ось так на новій тренувальній базі відбуваються показові заняття військових. За легендою, у будинку переховуються озброєні злочинці. І бійці мають їх знешкодити.

Прикордонник Андрій на службі уже 8 років. За цей час побував і в зоні АТО. Розповів, що нові тренувальні майданчики ідеальні для навчання, адже їх можна переоблаштувати залежно від ситуацій.

Тренувальний майданчик, або "кілхауз", спорудили в Оршанецькому навчальному центрі держприкордонслужби. Витрати - а це майже 7 мільйонів гривень – на себе взяв американський уряд. Будівництво тривало 4 місяці.

Також американці підсилили навчальну базу військових новими авто. Це авто укомплектоване спецзасобами для пошуку радіаційно забруднених предметів на кордоні. Обидва авто залишаться у навчальному центрі для підготовки курсантів. Та за потреби техніку відправлять на патрулювання кордонів України.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...