Довгоочікуване тепло принесе сюрпризи, - синоптики (інфографіка)

Згідно з даними Укргідрометцентру, потепління прийде в Україну з дощами і грозами.

Весняні грози. Фото: ЖЖ.

У середу, 26 квітня, по всій Україні температура повітря підніметься до +20 градусів. Про це на своїй сторінці в Facebook написала синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зокрема, вона зазначила, що в Києві відчується різка зміна погоди.

"Ще вчора о цій порі замість нинішніх + 5 + 8 було + 1 + 5 градусів. Сьогодні до + 9 + 15, а вже завтра і +20 можна буде відчути", - підкреслила Діденко.

При цьому, згідно з даними Укргідрометцентру, потепління також принесе в Україну дощі та грози.

Так, в середу, рясні опади очікуються у Львівській, Волинській, Тернопільській, Хмельницькій та Житомирській областях, а четвер грози і дощі пройдуть у всіх західних регіонах.

Також, згідно з офіційним прогнозом, в п'ятницю, 28 квітня температура повітря по всій Україні підніметься ще на кілька градусів.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...