"Довгий, тонкий і страшенно крутий": На честь Барака Обами назвали хробака-паразита, - Associated Press

​Вчені вважають, що паразит на ім'я Обама - честь для американського президента, а не образа.

На честь Барака Обами назвали хробака-паразита. Фото: apnews.com.

Американські вчені назвали на честь президента США Барака Обами карликового плоского паразита, який живе в крові тварин. Згідно з дослідженням, опублікованим в науковому журналі Journal of Parasitology, паразит отримав назву Baracktrema obamai, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як підкреслив професор біології коледжу Сент-Мері в Індіані і далекий родич Обами Томас Платт, вибрана ним назва - це честь для президента, а аж ніяк не образа.

За словами Платта, іноді люди готові заплатити тисячі доларів, щоб в честь них назвали якусь особину.

Вчений також додав, що названий на честь Обами паразит зовні нагадує американського президента, так як він "довгий, тонкий і страшенно крутий".

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...