Довічне ув'язнення: У ГПУ розповіли, яке покарання чекає на радника Путіна Сергія Глазьєва

Глазьєв оголошений в державний розшук, а суд офіційно дозволив провести його затримання і доставку для застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Радника Путіна чекає спеціальне судове провадження - заочне засудження.

Сергій Глазьєв. Фото:24tv.ua

Печерський районний суд Києва офіційно дозволив Головній військовій прокуратурі провести спеціальне досудове розслідування у кримінальному провадженні проти радника президента Російської Федерації Сергія Глазьєва. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ГПУ.

Прес-служба ГПУ інформує про те, що радник президента РФ Володимира Путіна Сергій Глазьєв в лютому - березні 2014 року брав активну участь в окупації окремих територій України.

"Діючи за попередньою змовою з групою осіб з іншими представниками влади РФ, здійснив навмисні дії з метою зміни меж території України на порушення порядку, встановленого Конституцією України", - повідомляється на сайті відомства.

Згідно з версією ГПУ, він був учасником організації захоплення Верховної Ради АР Крим, Одеської та Харківської обласних рад.

"Крім того, в червні 2014 року Глазьєв публічно закликав до агресивної війни проти України шляхом застосування Збройних сил РФ", - додають в прокуратурі.

Глазьєв оголошений в державний розшук, а суд офіційно дозволив провести його затримання і доставку для розгляду клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Радника Путіна чекає спеціальне судове провадження - заочне засудження.

"За вчинення інкримінованих Глазьєву особливо тяжких злочинів проти основ національної безпеки України, миру та міжнародного правопорядку передбачено максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі", - значиться в повідомленні прес-служби.

Консервація зупинила: На Рівненщині горе-крадій застряг у вікні підвалу (фото)

четвер, 9 травень 2024, 21:00

На Рівненщині 64-річний чоловік заліз у погріб до місцевої жительки і виніс всю консервацію. Проте зі зловмисником стався конфуз – краденим він загородив собі вихід і не зміг вибратися назад. Про це повідомляє поліція Рівненської області, передають Пат...

Залужний зворушив українців публікацією архівного фото в соцмережі

четвер, 9 травень 2024, 20:40

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, якого 9 травня президент Зеленський призначив послом України у Великій Британії, опублікував у соцмережі архівне фото з тих часів, коли він тільки починав свою військову кар’єру. Публікація на Facebook в...