Довірливого британця "пригостили" кавою: У московському таксі обікрали журналіста BBC

Громадянин Британії випив кави, втратив свідомість і прийшов до тями біля метро «Динамо» без мобільного телефону і банківських карт.

У московському таксі обікрали британця. Фото: соцмережі.

Футбольного оглядача BBC приспали й обікрали в московському таксі, збиток склав близько 1 тис. фунтів. Про це інформує «Інтерфакс» з посиланням на обізнане джерело, передають Патріоти України.

«Увечері в п'ятницю в правоохоронні органи столиці звернувся громадянин Великобританії 1974 року народження, який прибув до Москви як оглядач телекомпанії BBC, щоб висвітлювати чемпіонат світу з футболу. Із заявою про зникнення особистих речей і грошей», - розказав співрозмовник.

За його словами, потерпілий пояснив, що вночі з 5 на 6 липня він взяв таксі від Большого театру, в якому йому було запропоновано кави. «Громадянин Британії випив кави, втратив свідомість і прийшов до тями біля метро «Динамо» без мобільного телефону і банківських карт», - розповів співрозмовник.

Поліція завела кримінальну справу за статтею «Крадіжка» і вже затримала одного з учасників пограбування британського журналіста в московському таксі. У BBC підтвердили, що з їхнім співробітником в Москві стався інцидент, але він вже в порядку і продовжує роботу.

Це варто знати! Названо прилади, які "їдять" найбільше електроенергії

понеділок, 29 квітень 2024, 7:37

В експертному середовищі прогнозують, що влітку українці можуть зіткнутися з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Очікується, що відключення можуть відбуватися у другій половині липня та в серпні. У зв'язку з цим енергетики закликают...

На близькій до Землі планеті може існувати життя: Вчені заявили про сенсаційне відкриття

понеділок, 29 квітень 2024, 7:30

Астрономи припускають, що на відносно близькій до нас суперземлі під назвою К2-18b може існувати позаземне життя. Виявлену там органічну сполуку можуть виробляти тільки живі організми, вважають учені. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України...