Друг Новинського сепаратист Царьов планує заробляти на скалічених терористах

Екс-депутат хоче проводити реабілітацію бойовиків "ЛДНР" у Криму.

Екс-депутат Царьов. Фото: соцмережі

За даними групи "ІС", екс-народний депутат України Олег Царьов має намір посилити "роботу", спрямовану на реабілітацію і навчання бойовиків "ЛДНР" в підконтрольних йому санаторіях в окупованому Криму. Про це повідомляють Патріоти України.

В даний час оздоровлення зазначеної категорії осіб проводиться в його кримських закладах відпочинку, але найближчим часом планується провести переговори з представниками адміністрації Путіна про виділення додаткових земельних ділянок і фінансування будівництва навчальних центрів для представників терористичних угруповань.

Крім того, Царьов розраховує, що зазначена діяльність стане підставою для проведення власної піар-кампанії як "патріотично налаштованого" в РФ політичного діяча, а також дасть можливість будівництва готельних комплексів на зазначених територіях та отримання прибутку від їх діяльності.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...