Дружина лупцювала: Зірка голлівудських бойовиків зізнався, що є жертвою домашнього насильства

Ембер Херд не тільки винна у наклепах на свого чоловіка, вона ще й била його.

Ембер Херд сама лупцювала чоловіка? Фото: ЕРА.

Джонні Депп і Ембер Херд почали зустрічатися ще в 2011 році. У січні 2014 актор зробив коханій пропозицію, в лютому 2015 пара зіграла весілля, а вже через два роки вони офіційно оформили розлучення, передають Патріоти України.

Тоді причиною розлучення стала неприйнятна поведінка зірки «Піратів Карибського моря». Ембер заявляла, що Депп піднімав на неї руку і навіть надавала докази у вигляді фото з синцями на своєму обличчі.
Тепер Джонні вирішив відновити справедливість. Голлівудський актор подав до суду на впливове видання The Sun. Однією з причин розглядів став скандал з новиною про побиття Деппом колишньої дружини Ембер Херд.
Адвокати заявили, що Херд брехала і насправді все було навпаки. За словами актора, екс-дружина накинулася на нього з кулаками, коли він абсолютно тверезий запізнився на вечірку на честь дня її народження. Депп хотів лягти спати, але Херд почала його бити. Тоді Джонні схопив Ембер за руки, відштовхнув на ліжко і пішов.
Крім того, в заяву внесли і той випадок, коли охоронець Деппа викрив Херд у брехні. Тоді нібито Депп в пориві люті жбурнув в дружину телефон. А охоронці знаменитості розповіли, як все було насправді. Охоронці прибігли в кімнату на крики Херд, але, на подив, побачили, що неушкоджена Ембер стоїть на немаленькій відстані від чоловіка і кричить в трубку: «Припини бити мене, Джонні!».

Врятувати не вдалося: Наречена трагічно загинула на власному весіллі

четвер, 18 квітень 2024, 7:59

Новоспечена дружина трагічно загинула на власному весіллі всього через декілька годин після того, як сказала "так".Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. 38-річна Елісанжела Газано впала в басейн після того, як, як повідомляється, танцюва...

Без зарплат та відпусток: Стало відомо, на яких умовах в Україні мобілізовуватимуть ув'язнених

четвер, 18 квітень 2024, 7:44

У березні в парламент внесли проєкт закону щодо мобілізації засуджених, а тиждень тому Рада ухвалила його у першому читанні. Про подробиці документу в ефірі "Радіо Свобода" розповіла народна депутатка Олена Шуляк, передають Патріоти України. За її сло...