Вигідний бізнес: У Москві Джонні Депп зустрічався з російськими прихильницями за гроші

Одне побачення з актором коштувало тисячу доларів, і такою можливістю скористалися 40 його шанувальниць.

Джонні Депп. Фото:ТСН

Актор і музикант Джонні Депп нещодавно відвідав Росію в рамках туру групи Hollywood Vampires. Артист, якого закидали бюстгальтерами під час концерту у Москві, вирішив на цьому не зупинятися і зустрітися особисто з фанатками. Про це повідомляє "Комсомольская правда", передають Патріоти України.

Одне побачення з артистом коштувало тисячу доларів, і такою можливістю скористалися 40 прихильниць. Всього таким способом Депп заробив близько 2,5 мільйона рублів.

Бізнесвумен Анастасія Ніязгулова, яка купила побачення з артистом, розповіла про те, як пройшла їхня зустріч. "Я зайшла в кімнату. І тут у мене трапилася невеличка амнезія від дикого хвилювання. Я сказала Деппу по-російськи щось на кшталт: "А ось і ти, мій любий! Я тільки заради тебе сюди прийшла! Ми обнялися, і Джонні Депп легенько поцілував мене в щоку", - згадала вона.

Ніязгулова зазначила, що зустріч з Деппом була дуже короткою. "Кілька фото, потім він повернувся до мене і почав уважно розглядати моє обличчя. Мені навіть стало ніяково. Тоді я запитала англійською: "Як ти?" Депп відповів: "О, дякую, все відмінно. Як ти?"

Ми обмінялися ще кількома фразами, а потім він російською сказав мені: "Спасибі", на що я російською теж відповіла: "Так, будь ласка!" "- додала бізнесвумен.

Як відомо, останнім часом Депп перебуває у фінансовій скруті, через що навіть був вимушений продати свій останній особняк у Лос-Анджелесі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...