Дружину Кличка помістили в спецклініку в США

Після народження дочки Хайден Панеттьєрі страждає затяжною післяпологовою депресією.

Хайден Панеттьєрі і Володимир Кличко з новонародженою донькою. Фото: lady in dress.com.ua.

26-річна голлівудська зірка Хейден Панеттьєрі ніяк не може прийти в себе після народження дочки. Поки її чоловік Володимир Кличко готується до бою-реваншу з Тайсоном Ф'юрі, молода мати прийняла рішення відновити лікування від розладів після пологів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Панеттьєрі продовжує лікуватися в Америці - актрису поклали в спеціалізовану клініку в американському штаті Юті. Панеттьєрі зізналась, що післяродова депресія торкнулася всіх аспектів її життя.

Хайден і Володимир Клички стали батьками 1,5 року тому: 9 грудня 2014 року актриса народила дочку.

Про реабілітацій курс актриси вперше дізналися у жовтні минулого року.

Хайден після народження первістка відчувала в собі нехороші симптоми: жінка не відчувала зв'язку з дитиною і втратила смак до життя.

Панеттьєрі зізналась, що страждала від ряду розладів після пологів, але ніхто не підозрював, що проблеми з її психологічним станом виявляться настільки серйозними.

Відзначимо, що актриса незабаром після пологів повернулася на майданчик для зйомок в серіалі "Нешвілл".Що цікаво, героїня Панеттьєрі - Джульєтта Барнс - за сюжетом також страждає від післяпологової депресії.

Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...

В Україні ціни на популярний фрукт б'ють минулорічні рекорди: Що відбувається

четвер, 2 травень 2024, 6:48

Вартість бананів в Україні стрімко зросла. Закупівельна ціна перевищила торішній рекорд, сягнувши 49,8 грн за кілограм. У супермаркетах банани коштують уже близько 70 грн за кіло, передають Патріоти України. Причиною зростання є кліматичні зміни, які з...