Друзі ще й таким чином вшанували героя: Осиротілу фронтову кішку Василя Сліпака забрали до Парижу

​Волонтери забрали кішку Кицю, якій дав притулок загиблий оперний співак. Тепер у неї буде нова сім'я і власний паспорт.

Василь Сліпак і його Киця. Фото: Фейсбук.

Друзі загиблого в зоні АТО оперного співака Василя Сліпака вирішили забрати собі кішку, яку боєць прихистив на фронті. Про це розповіла волонтер Ольга Гальченко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Василь пригрів на позиції котиків, порода - донбаська степова. Сьогодні один з цих котиків їде з нами на Київ, а потім ще далі - в Париж. Близькі Василя хочуть удочерити це рудо-смугасте диво", - розповіла Гальченко.

Прихистити кішку вирішила Анна Чесановська, якій вже доставили тварину. Кошеняті вирішили залишити ім'я Киця, придумане Василем Сліпаком для улюблениці.

"У блошки тепер є офіційне ім'я - Киця. Так власне її називав Василь і так запишуть в її котячий паспорт, з яким вона полетить в Париж. І є господиня - Aнна Чесановська, у неї на руках Киця заснула як маленька дитина. Я рада, що для цього котика Донбас нарешті закінчився ", - розповіла волонтер.

Сподіваємось, що Киця, яка до речі, з іншими своїми сородичами відзначає сьогодні Міжнародний день кішок, завжди пам'ятатиме свого рятівника, а друзі Василя стануть справжніми друзями і для його улюблениці.

Визначився переможець Євробачення-2024. Українки в трійці кращих (відео2)

неділя, 12 травень 2024, 2:35

На пісенному конкурсі Євробачення, який цього року відбувається у шведському місті Мальме, переміг співак Nemo із Швейцарії. Він отримав 591 бал від глядачів та національних журі. . На другому місці опинилася Хорватія із 547 балами. . Представниці Ук...

Міноборони оприлюднило ролик, який є плагіатом американського: ЗМІ стверджують, що "креативила" дружина Тимошенка, ексфункціонер ОП відреагував (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:52

Колишній заступник глави ОП та чинний радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає вибачень від видань "Детектор Медіа" та "Української Правди", передають Патріоти України. У суботу, 11 травня, "Детектор Медіа" написало, що новий відеоролик від Мін...