ДТП із нардепом Лещенком: З'явилася нова інформація про постраждалу (фото)

Volkswagen нардепа, за його словами, вже не підлягає ремонту, а от помічниці пощастило набагато більше.
Авто Лещенка ремонту не підлягає. Фото: соцмережі.

Помічницю народного депутата від БПП Сергія Лещенка Марину Бардіну, яка також перебувала в машині під час аварії в Києві, виписали з лікарні. Про це написав нардеп на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, передають Патріоти України.

Лещенко зазначив, що ДТП обійшлося без жертв і без травмованих. Його помічницю госпіталізували, щоб обстежити, але з дівчиною все добре і її вже виписали з медзакладу. Однак депутат також написав про свою машину Volkswagen, яка, за його словами, вже не підлягає ремонту. Він уточнив, що авто повністю розбите.

"Друзі, може, ви чули, в п'ятницю ми разом з моєю помічницею Мариною потрапили в ДТП. На щастя, обійшлося без жертв і навіть травм. Марина після обстеження у лікаря виписалася. Мій "гольфик" (Volkswagen Golf, - ред.) в мотлох, і я не знаю, чи підлягає він відновленню. Але все це лише залізо, яке не варто ні життів, ні здоров'я. Хто був винен, встановить суд, а для всіх учасників - і для мене в тому числі - ця історія повинна стати уроком. Бережіть себе і людей, яких любите, і не витрачайте життя на дрібниці, злобу і склоки", - написав Лещенко.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...