"Духовність" скреп: Поліція у Москві затримала голову Ради ветеранів, який роками ґвалтував власного онука

Тепер уже колишньому громадському діячеві загрожує покарання від трьох до десяти років позбавлення волі. В даний час він поміщений в СІЗО.

Ілюстрація:Львівський портал

Черговий педофільський скандал розгорається в російській столиці. Вчора, 26 вересня, поліцією було затримано голову Ради ветеранів Басманного району Москви Миколу Леонтьєва. За даними оперативників, він протягом 5 років ґвалтував свого власного неповнолітнього онука. Про це повідомляє Агентство міських новин "Москва", передають Патріоти України.

Поліцейські вже з'ясували, що на момент скоєння першого злочину сексуального характеру онукові затриманого було всього 11 років. Всього ж в кримінальній справі є безліч епізодів.

"66-річного Миколу Леонтьєва, який обіймає посаду голови ради ветеранів Басманного району Москви, викрили в тому, що він з січня 2012 р здійснював насильницькі дії сексуального характеру відносно свого онука 2001 року народження, нині учня дев'ятого класу, - розповіли журналістам у прес -службі Управління поліції по Басманного району Москви. - Наруги над дитиною відбувалися в столичній квартирі на вулиці Казакова, а також в приватному будинку в Нижегородській області.

Відносно голови районної ради ветеранів порушено справу за частиною 3 статті 134 Кримінального кодексу Російської Федерації - "Насильницькі дії сексуального характеру, вчинені щодо особи, яка не досягла 14-річного віку".

Відповідно статті, тепер уже колишньому громадському діячеві загрожує покарання від трьох до десяти років позбавлення волі. В даний час він поміщений в СІЗО.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...