Духовність скреп: У Росії замостили дорогу пам'ятниками з могил (фото)

Представники адміністрації міста провели з підприємцем профілактичну бесіду, після чого фрагменти надгробних плит зашліфували.

У РФ похоронне бюро виклало до себе доріжку з надгробних плит. Фото:Twitter

У російському Ульяновську похоронне бюро виклало доріжку до своєї будівлі з надгробних плит. Про це пише РИА Новости, передають Патріоти України.

"В районі вулиці Радищева за північним трамвайним депо є земляна стежка, де розташовані різні об'єкти бізнесу, серед них – похоронна контора, яка виготовляє надгробні плити. Її представники й замостили цю стежку, але при цьому чотири шматки бруківки містили зверху фрагменти імен, прізвищ і дати життя та смерті", - повідомили у виданні.

В інтернеті ситуацію висміяли. "Тротуар із надгробних плит. Стильно. Модно. По-російськи", – пишуть у коментарях.

Формально підприємець нічого не порушив. Представники адміністрації Ульяновська провели з ним профілактичну бесіду, після чого фрагменти надгробних плит зашліфували.

На Черкащині чоловік отруївся дуже схожими на печериці грибами

вівторок, 30 квітень 2024, 13:19

На Черкащині госпіталізовано чоловіка з отруєнням дикорослими грибами, які він назбирав на подвір'ї власного будинку. Про це інформує Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб, передають Патріоти України. "33-річний житель села Червона ...

98-річній жінці, яка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного, куплять будинок

вівторок, 30 квітень 2024, 12:54

Співзасновник monobank Олег Гороховський заявив, що 98-річній Лідії Степанівні, яка самотужки пройшла близько десяти кілометрів з окупованої частини Очеретиного на підконтрольну територію України, куплять будинок, інформують Патріоти України. «Терпиш, ...