"Души убитых мстили и будут мстить": Російський губернатор скрепно пояснив поразку німців на ЧС-2018

Через деякий час чиновник зрозумів, що написав дурницю, та поспішив виправдатися, звинувативши якихось невідомих заздрісників, які нібито зламали його акаунт.

Олег Корольов. Фото: соцмережі.

Глава адміністрації Липецької області РФ Олег Корольов в своєму "Твіттері" пояснив виліт збірної Німеччини з чемпіонату світу-2018 "помстою душ людей, убитих в ході двох світових воєн", передають Патріоти України.

"Німеччина ганебно вилетіла з ЧС-2018 тільки тому, що на цій землі вони розв'язали дві світові війни і душі убитих ними десятків мільйонів жертв мстили і будуть мстити їм... Історія та час втрутилися", - написав Корольов.

Глава адміністрації вже видалив цей допис зі свого "твіттера", а також опублікував нове повідомлення: "Хтось знову мені в" Твіттері" наляпав... Тепер про німців в футболі. Видно, цей "хтось" дуже заздрить нам через продуктивну співпрацю з Німеччиною (інвестиції, СП і т. ін.). Дорожимо співпрацею з ними, як і з іншими інвесторами! Тож не ляпати! Не заважайте! Марно".

Нагадаємо, збірна Німеччини не змогла подолати груповий етап чемпіонату світу вперше в своїй історії. Німецька команда посіла четверте місце в групі зі Швецією, Мексикою і Південною Кореєю.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.