"Дуже злякалась та розплакалась": У Миколаєві водій маршрутки висадив дитину і поїхав

Дитина, доїхавши до заводу "Зоря" залишилась в маршруті одна, водій зупинив авто між зупинками "Матеріальні ворота" та "Холодокомбінат", повернув дівчинці гроші за проїзд та повідомив, що далі вона не їде.

Водії маршрутки не хочуть бути людянішими? Фото: СВІДОК.info.

У Миколаєві водій маршрутного таксі висадив 10-річну пасажирку на узбіччі та поїхав геть. Дитина дуже злякалась та отримала стрес, вона ледве змогла пояснити матері, де опинилася, щоб її змоги забрати додому. Про інцидент на своїй сторінці у Facebook інформує голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко, передають Патріоти України.

"Маю чергове звернення на мою гарячу лінію стосовно громадського транспорту: заявниця звернулась зі скаргою на водія маршрутного таксі №29", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 10-річна дівчинка, донька заявниці, 24 вересня, повертаючись зі школи, сіла у відповідну маршрутку на зупинці "Театральна". Дитина, доїхавши до заводу "Зоря" залишилась в маршруті одна, водій зупинив авто між зупинками "Матеріальні ворота" та "Холодокомбінат", повернув дівчинці гроші за проїзд та повідомив, що далі вона не їде.

"Він висадив дитину на узбіччі. Вона дуже злякалась, розплакалась та отримала стрес – через хвилювання ледве пояснила матері своє місце перебування", – додав Савченко.

Чиновник попросив мера Миколаєва повпливати на ситуацію, а також попрохав людей, які працююь у сервісній сфері бути людянішими. "Прошу затямити всіх, хто працює у сервісній сфері Миколаєва та області. Якщо ви хочете заробляти на роботі з людьми – в першу чергу ви самі маєте бути людьми. А якщо ти водій маршрутки, який викидає дитину посеред дороги, аби економити пальне – то може знайдеться той, хто "викине" тебе з роботи", – наголосив глава Миколаївської ОДА.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...