Два клоуни: Мутко розсмішив Медведєва, пообіцявши, що Росія у футболі "порве всіх" (відео)

Як відомо, Мутко вляпався в допінговий скандал, підставивши всю вітчизняну збірну, і в нагороду за це у Кремлі підвищили його на посаді, давши йому замість портфеля міністра спорту серйознішу посаду віце-прем'єр-міністра РФ.

Віталій Мутко і Дмитро Медведєв. Ілюстрація:РБКЕкс-міністр спорту, а нині - віце-прем'єр РФ і глава РФС Віталій Мутко обговорив з "твіттер-прем'єром" Дмитром Медведєвим майбутнє російського футболу. Про це пише Российский диалог, передають Патріоти України.

Віталій Мутко, який керує в Росії футбольним союзом і до недавнього часу очолював також міністерство спорту, насмішив прем'єр-міністра Дмитра Медведєва. Розмова відбулася під час зустрічі з представниками збірних Росії в Новогорську.

Як відомо, Мутко вляпався в допінговий скандал, підставивши всю вітчизняну збірну, і в нагороду за це влада Кремля підвищили його на посаді, давши йому замість портфеля міністра спорту серйознішу посаду віце-прем'єр-міністра РФ.

І ось сьогодні, обговорюючи різні види спорту, Медведєв поцікавився у Мутка, як йдуть справи в російському футболі.

"У футбол порвемо всіх", - впевнено заявив Мутко, чим викликав посмішку на обличчі не тільки "твіттер-прем'єра", але і у всіх присутніх.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...