Два літаки зіткнулися в російському аеропорту

На борту лайнерів не було пасажирів і членів екіпажу.

Літаки "Аерофлоту". Фото: "24 канал"

В російському аеропорту Шереметьєво зіткнулися два літаки. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу аеропорту.

Зазначається, що на борту лайнерів не було пасажирів і членів екіпажу. Співрозмовник агентства додав, що обидва літаки експлуатуються "Аерофлотом". За інформацією прес-служби аеропорту, літаки зіткнулися при буксируванні одного з них. Другий лайнер у цей час стояв на пероні, зазначив співрозмовник.

За його словами, нині йде внутрішнє розслідування причин зіткнення. Раніше про зіткнення двох літаків A321 у Шереметьєво повідомив один з російських телеканалів із посиланням на джерело. За його словами, лайнери зіткнулися крилом в крило: один літак, який повинен був вилетіти до Владивостока о 20:50, заправлявся, а другий тягли на буксирі.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...