Два в одному: У суботу одесити влаштовували пікніки, насолоджуючись концертом "Океану Ельзи" (відео)

Городяни натовпами йшли до стадіону на патріотичний концерт - у вишиванках, віночках і з українськими прапорами.

Океан Ельзи. Фото:tsn.ua

25 червня в ході концерту Океану Ельзи на "Чорноморці", в парку Шевченка одесити розташувалися на підстилках навколо стадіону, слухаючи тим самим безкоштовний виступ легендарної групи. Про це повідомляє кореспондент видання Одесская жизнь, передають Патріоти України.

Так, багато хто з тих, хто прийшов, нарікали на те, що трансляцію виступу непогано було б вивести на великий екран і показувати слухачам на вулиці.

Чути було прекрасно - музикантів було чути ще на Пушкінській.

Відзначимо, що задовго до концерту патрульні перекрили Сабанський провулок і городяни натовпами йшли до стадіону на патріотичний концерт - у вишиванках, віночках і з українськими прапорами.

Виступ "Океанів" за традицією вчасно не розпочався, однак слухачі, підігріті очікуванням, сповна отримали заряд позитивних емоцій від Святослава Вакарчука, який виконав пісні як зі старих платівок, так і нового альбому "Без меж".

"Океан .... Океан музики ... почуттів ... емоцій ...", - поділився враженнями від концерту волонтер військового госпіталю Андрій Танцюра.


"ОЕ-круть! Народу повно! Патріоти, - зазначає активіст "Оберегу" Дмитро Вічик. - Ось стільки б людей так само активно б приходили на патріотичні і важливі суспільні заходи .... Ми б будь-яке питання вирішували моментально !!! Разом Сила!".

Голова Одещини Міхеїл Саакашвілі також засвідчив свою присутність: "У фан-зоні, на концерті геніального Слави Вакарчука. Там, де так зустрічають Океан Ельзи, там український дух незнищенний! Welcome to Odessa".


"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...