Дві медалі в заліку: Школяр з Рівненщини відзначився на міжнародній учнівській олімпіаді в Японії

​В активі хлопця одразу дві медалі – срібна і бронзова. У Японії він змагався з конкурентами із 26 країн світу.

Максим Кіпранишин. Фото: скрін відео

Учень 11-го класу з Рівненщини Максим Кіпранишин виборов бронзову медаль на змаганнях міжнародної учнівської олімпіади, а також отримав срібну нагороду за найкращу презентацію дослідницького проекту. Визнання він здобув у Японії. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

"Радий був, здивований", - зізнається старшокласник. У Японії змагався з конкурентами із 26 країн світу. Бронзова медаль у нього за знання географії. Срібло – за командний проект про тектонічні розломи. Його Максим розробляв спільно зі школярами кількох континентів.

У школі успіху свого вихованця не здивовані. Максим уже кілька років перемагає майже на всіх обласних олімпіадах із різних предметів. Став кращим і на всеукраїнській.

"Це талановита дитина. Бог його обдарував унікальною пам'яттю! Прекрасним мисленням. Критичним мисленням. Він неординарна особистість. Він має гарні, прекрасні знання з інших базових дисциплін. Природничого циклу, математичного циклу", - пояснює вчителька Тетяна Семенюк.

Мама пишається своїм сином. Каже – у них звичайна родина, ніяких особливих умов Максиму не створювали, та й за книжками надмір він не засиджується. "Щоб сказати, що він сидить і робить уроки – в нього такого нема. Сину, кажу, що ж ти уроки зовсім не робиш? Він – мама, все нормально", - розповіла мати хлопця.

За успіх у Японії Максим отримав від міста грошову премію. І вперше в житті за свої гроші купив телефон.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...