Двічі за тиждень: Китаянка народила дівчаток-близнят через 6 днів після народження сина

У дівчаток була одна плацента на двох, а у хлопчика - своя власна плацента і своя плодова оболонка.

Китаянка народила дівчаток-близнят через тиждень після народження сина. Фото: ВладТайм.

Дивовижний випадок стався в китайському місті Ічан (провінція Хубей). Жінка на прізвище Чен народила двічі протягом тижня, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Жінка була вагітна трійнею. 21 лютого у неї відійшли води і почалися перейми. На світ з'явився недоношений хлопчик вагою 1,44 кілограма. Несподівано перейми припинилися, хоча в утробі китаянки залишалися ще дві дівчинки. Лікарі вирішили не стимулювати пологи.

В результаті дівчаток-близнят китаянка благополучно народила природним шляхом через сім днів - 28 лютого.

Акушерка, яка приймала пологи у Чен в обох випадках, каже, що ще ніколи за двадцять з гаком років своєї практики не стикалася з подібним.

Повідомляється, що у дівчаток була одна плацента на двох, а у хлопчика - своя власна плацента і своя плодова оболонка. Всі троє дітей поки залишаються в лікарні під наглядом лікарів.

Чен, чий вік не вказується, вийшла заміж в 2012 році. Довгий час у подружжя не виходило зачати дитину. В результаті пара звернулася за допомогою в репродуктивну клініку. І в серпні 2016 роки жінка завагітніла трійнею за допомогою ЕКЗ.

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...

Бронювання від мобілізації подовжено для ще однієї категорії військовозобов'язаних: Що варто знати

понеділок, 6 травень 2024, 13:22

Кабінет міністрів подовжив на місяць термін дії відстрочки від призову для працівників "Укрзалізниці". Про це йдеться в постанові уряду № 492 від 3 травня "Деякі питання бронювання військовозобов’язаних працівників залізничного транспорту", передають ...