"Рева-реформатор": Як міністр пропонує змінити політику виплат при народженні дітей

На думку міністра соціальної політики, держава повинна підвищити виплати не за народження дитини, а за те, що її доглядають.

Фото: ЗМІ

Рева заявив наступне: "Потрібно піднімати не за народження дитини, а за її догляд. Тобто платити премію, за те що ти народив, напевно, не правильно". Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

Рева розповідає, що "головна проблема, це догляд за дитиною до трьох років. Виплати, які в нас, трошки більше 800 гривень, вони є дійсно не достатніми. У попередні роки за першу дитину платили умовно кажучи 25 тисяч гривень, задругу - 50, третю - 75 тисяч. Це була неправильна практика. Тому що вона не стільки стимулювала процес догляду за дітьми, скільки - народили, взяли гроші, прикрі випадки. Це не правильно".

Резюмував міністр таким чином: "А от тим, хто доглядає за дітьми, потрібно підвищувати виплати. Щоб стимулювати жінок народжувати. І не просто народжувати, а добре доглядати, виховувати. Піднімати будемо, коли передбачимо ці кошти у бюджеті. Цього року робили бюджетний запит, його задовольнили лише частково. Починаючи з 19-го року, коли завершимо процедури із підвищенням пенсій, займемося соціальними виплатами більш уважно".

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...