І тут реформи: Митрополит Епіфаній анонсував глобальні зміни в ПЦУ

Митрополит вважає, що необхідно людям пояснювати навіщо потрібні ті чи інші реформи.
Митрополит Епіфаній. Фото: LIGA.net.

Предстоятель Православної церкви України (ПЦУ) митрополит Епіфаній заявив, що ПЦУ готова до проведення реформ. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ефір каналу "Прямий".

Епіфаній розповів, що проведення реформ завжди є складним і болючим процесом. "Ми готові до поступового впровадження реформ, але ми бачимо, навіть на прикладі держави, як складно втілювати реформи в життя. Протягом навіть цих п'яти років багато говорять про реформи, але коли реформа стосується безпосередньо того чи іншого, починаються певні нарікання. І ми повинні пройти цей шлях реформування, але поступово, мудро, тверезо, без яких-небудь нарікань чи суперечок", - розповів митрополит.

Також він вважає, що необхідно людям пояснювати навіщо потрібні ті чи інші реформи. "Звичайно, єдина церква буде приділяти багато уваги тому, щоб молодь прагнула до церкви, ходила в храми, відвідувала служби. Тому вже після того, як сформуємо відповідні органи, ми створимо відповідне синодальне управління у справах молоді", - підкреслив Епіфаній.

Джерело: РБК-Україна

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.