"Дидофилия": У Росії в дитячому садку провели акцію "Безсмертний полк" (відео)

Побєдобєсіє в РФ пробиває ще одне дно.

Акція "Безсмертний полк" в дитячому садку. Скріншот.

Мережа шокована відеороликом з ранку в російському дитячому садку, який перетворили на ходу "Безсмертного полку". Кадри були опубліковані на сторінці "Чіткий ТАСС" в Twitter, передають Патріоти України.

Діти марширували по залу з портретами солдатів в руках, а вихователі тримали червоний прапор з серпом і молотом.

"Жах. Замість зайців і ляльок, дали в руки палиці з похмурими пиками, які під час війни, самі ще на горщик ходили", - пишуть в мережі.

"Дебіли ... пля. Така мілітарі хрень крутіше тільки у Пухлика Кіма. Але наші, схоже, наздоганяють і переженуть. Як же соромно і бридко ... днище", - коментують користувачі.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...