"Эдик совсем плох. Осталось взять Моршин и Трускавец": У мережі висміяли чергові заяви представника "Міноборони ДНР"

Користувачі мережі іронічно обговорюють стан здоров'я так званого заступника командувача корпусом міноборони "ДНР" Басуріна.

Едуард Басурін. Фото:Expressen

У мережі заговорили про проблеми зі здоров'ям так званого заступника командувача корпусом міноборони "ДНР" Едуарда Басуріна. Скріншот з виступом Басуріна опублікував у своєму Twitter користувач Олександр Чернов, інформують Патріоти України.

"Басурин плохо выглядит. В соцсетях смеются даже орки (скрин!). В реале: у него нехилое печеночно-почечное обострение - допился?" - прокоментував він.

"Эдик по ходу совсем плох, судя по фото. Надобно ему в Моршин, водички попить, или в Трускавец. Осталось только взять эти два населенных пункта", - написав у коментарі під відео Кирило Чистих.

На скрін Чернова відреагували користувачі в Twitter.

""Такого же оратора в "ЛНР" грохнули давиче, вот и не спит старик", - написав користувач "Внимательный".

"В Прикарпатье хорошая водичка. Мертвого поднимет", - зазначив Balabol.

"Чувствует скорую", - додав Натівський Радар.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...