Дитина добу терпіла страшний біль: На Житомирщині батько зламав руку своїй восьмирічній доньці

Мати дівчинки чоловіка захищає, тому що, каже, дитину він травмував ненавмисно.
Поліцію викликали занепокоєні сусіди. Ілюстрація: соцмережі.

Лікарям про травму дитини повідомили сусіди, передають Патріоти України.

«Дитина могла б залишитися інвалідом на все життя. Це перелом плеча. У дитини були гематоми на обличчі, спині, тобто дитина була побита батьком», - розповіла заступник головного лікаря Радомишльської центральної районної лікарні Анна Пиріг.
На Житомирщині батько зламав руку своєї восьмирічної доньки. Дитина зі страшним болем проходила більше доби, поки сусіди не викликали поліцію. Мати дівчинки чоловіка захищає, тому що, каже, дитину він травмував ненавмисно. Як виявилося, на обліку соцслужб подружжя знаходиться вже давно.
Мати дівчинки після інциденту теж забрали на обстеження в лікарню. Жінка каже, що була в будинку, коли старша дитина отримала травму, але як все сталося - не бачила. Вона передбачає, що чоловік не бив дитину, а лише потягнув за руку, щоб та не ображала меншу сестричку.
Джерело: ТСН.ua

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...