Дитина замерзла насмерть: 2-річний малюк вийшов на двір і не зміг відкрити двері, за якими мирно спали його рідні

Хлопчика доставили до лікарні тоді, коли в нього не було навіть пульсу. Медики намагалися врятувати хлопчика, кілька годин боролись за його життя, але безрезультатно.

Фото:http://tsn.ua/У селищі Володимирівка на Донбасі насмерть замерзла 2-річна дитина. Про це повідомляє Волноваський відділ поліції Донецької області, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Поліцейські встановили, що вчора ввечері сім'я хлопчика святкувала день народження. Потім батько пішов на роботу у нічну зміну, вдома залишилися 27-річна дружина, її батьки та сини, 7 та 2 років. Рано-вранці, коли чоловік повернувся додому, він побачив на вулиці, на порозі свого дому, молодшого сина, який не рухався.

Наразі відомо, що вночі дитина, не зумівши розбудити нікого з дорослих, пішла на вулицю сама, але відчинити двері назад не змогла. Хлопчика доставили до лікарні тоді, коли в нього не було навіть пульсу. Медики намагалися врятувати хлопчика, кілька годин боролись за його життя, але безрезультатно.

Варто відзначити, що на обліках у соціальних службах родина не перебувала, серед сусідів характеризується як благополучна. На місці працює слідчо-оперативна група поліції.

Обставини події з'ясовуються. За фактом відкриті два кримінальних провадження – ч.2 ст.15, п.2 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство малолітньої дитини) та ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...