"Хунта киданула" - окупанти даремно "облизувались": Гроші Папи Римського не доїхали до "ЛДНР"

В Україні резонно розсудили, що кошти за цільовим призначенням окупанти не витратять, а розкрадуть по своїм кишеням. Отже не варто годувати ватажків "молодих республік".

Гроші католиків пішли на допомогу жителям неокупованої частини Донбасу. Ілюстрація: соцмережі.

Католики Європи провели акцію "Папа для України" з метою допомогти постраждалим на Донбасі. Всього було зібрано понад 15 млн євро, з яких 5 млн Папа Римський Франциск пожертвував власним коштом, передають Патріоти України.

Через труднощі з поширенням на території "ЛДНР" підтримку отримали тільки жителі підконтрольних українській владі територій Донбасу. Зазначається, що 6 млн. євро було витрачено на проведення тепла в житлові будинки, 8 млн. - на закупівлю медичних, гігієнічних та продовольчих товарів, ще 1 млн. - на психосоціальну підтримку постраждалих.

"Акція була оголошена для того, щоб українці не відчували себе самотніми і покинутими. Вона була спрямована на тих, хто є жертвами війни на сході, на ті сфери, в яких люди просто виживали", - розповів представник глави Ватикану на Україні архієпископ Клаудіо Гуджеротті.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...