Дитинство, обпалене війною: 11-річний хлопчик у Луганську підірвався біля полігону терористів

У лікарні постраждалому вже зробили операцію на черевній порожнині і зараз його стан стабільний.

Ілюстрація:UkrMedia

В окупованому Луганську 11-річний хлопчик отримав серйозні поранення недалеко від полігону терористів "ЛНР". Про це повідомили сьогодні в прес-службі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, передають Патріоти України.

Спостерігачі ОБСЄ відвідали лікарню в Луганську, де розмовляли з матір'ю дитини. Вона розповіла спостерігачам, що 3 липня її син грався недалеко від полігону, розташованого поблизу їхнього будинку в південно-східній частині Луганська, і підняв невідомий предмет з землі.

За її словами, цей предмет вибухнув у нього в руках. У той же день хлопчикові зробили операцію на черевній порожнині і зараз його стан стабільний.

В Україну йдуть дощі та грози

понеділок, 6 травень 2024, 7:48

У понеділок, 6 травня, у західних, північних та в більшості центральних областей прогнозують дощі, подекуди грози, повідомляє Український гідрометеорологічний центр. . У понеділок в Україні хмарно з проясненнями.

Син Олега Тягнибока отримав поранення на фронті

понеділок, 6 травень 2024, 7:40

Син голови партії ВО Свобода, ексдепутата Олега Тягнибока Гордій отримав поранення на фронті. Про це у неділю, 5 травня, Олег Тягнибок повідомив у Facebook. . "Гордій каже, що тепер святкуватиме День народження двічі - день за днем, 3 і 4 травня. Свя...