Дитинство у світлі софітів: Діти-моделі заробляють більше своїх батьків

Найвищий гонорар, який платили дитині — 5 тисяч доларів. Український хлопчик знявся в рекламі німецького банку

Діти-моделі. Фото: Одесса-медиа.

Діти можуть заробляти більше, ніж її батьки. Для цього треба мати емоційне і миловидне обличчя або ж оригінальну зовнішність. Про це Gazeta.ua розповів менеджер по дитячій рекламі Юрій Титов, передають Патріоти України.

"Не обов'язково дитина має бути струнка чи мати певні риси обличчя. Часто шукають повних хлопчиків, але просять, щоб дитина була рухливою, багато сміялась і не боялась публіки. Дітей набирають в рекламні ролики, кліпи, рекламу банків та фільми. Оплата залежить від того, що має робити дитина. За головну роль у фільмі чи кліпі можуть заплатити від 2000 до 4000 тисяч гривень. За участь в масовці 300-500 гривень. Також гонорар залежить від того, де використовуватимуться знімки. Якщо в Україні — це одна сума, за кордоном значно вища. Найвищий гонорар, який платили дитині — 5 тисяч доларів. Український хлопчик знявся в рекламі німецького банку", - розповів Титов.

Займатися розвитком дитини- моделі досить складно. Батьки самі шукають зйомки та розвивають свою дитину. Треба слідкувати аби дитина не падала, не травмувала себе, не пошкрябалась.

"Дитину без зубів не візьмуть у зйомки. Якщо переросла нога, теж не беруть. Я знаю батьків, які дитячі ноги вдягають у тісне взуття, щоб вони повільніше росли. Кожні півроку треба оновлювати портфоліо. Хороша зйомка з емоцією коштує від 3 до 5 тисяч гривень. Батьки її оплачують самостійно", - додав менеджер.

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...

Рада продовжила воєнний стан та загальну мобілізацію

середа, 8 травень 2024, 15:44

Верховна Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні. Цей правовий режим діятиме щонайменше ще 90 днів, а саме до 11 серпня 2024 року. Про це повідомляють у Telegram-каналі нардепа Олексія Гончаренка та у Tel...