"Дива є. Я їх бачу щодня": Волонтер розповіла про школярів, які врятували воїна АТО

Діти зібрали половину від потрібної суми на операцію з видалення пухлини.

Дякуючи школярам, лікарі змогли прооперувати бійця АТО. Ілюстрація: Цензор.НЕТ.

Школярі зібрали 15 тис. грн на операцію для бійця АТО, чим зворушили його до сліз. Про вчинок дітей повідомила волонтер Центрального військового госпіталю Олена Клімина на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"У госпіталі познайомилася з офіцером, пухлина в голові. Треба 15 тис. на операцію. Ніби небагато, але їх немає. Поки ламаю голову, де взяти гроші, дзвонить Anna Gvozdiar і каже, що є кошти від дітей-школярів. Половина суми. Протягом трьох годин пара дзвінків від зовсім незнайомих людей - гроші зібрані ", - написала Клімина.

Коли волонтер розповіла радісну новину АТОшнику, він заплакав вперше за 10 років.

"Іду до Сергія. Розповідаю і про діток і про інших небайдужих. Мовчки встає і йде з палати. У коридорі, відвернувшись до вікна... плаче. Дружина каже, що за 10 років шлюбу вперше бачить сльози чоловіка, але ж як не плакати, то ж дітки. Врешті плачемо всією палатою))) Операція пройшла успішно. Пухлину видалили", - поділилася радістю Олена.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...