Диво напередодні Пасхи: Безхатьку повернули вкрадену двокімнатну квартиру (фото)

Квартира має занедбаний вигляд. Аферисти викинули усе майно. Стіни помешкання вкриті пліснявою. Вода відключена за борги, труби прогнили. На кухні є тільки газова плита та іржавий рукомийник.

Безхатькові повернули квартиру. Фото:Facebook

Безхатьку Олександрові Кучерявенку повернули квартиру, яку три роки тому в нього відібрали шахраї. Ключі від помешкання чоловікові віддали 8 квітня. Про це повідомляє у Facebook адвокат Роман Маселко, інформують Патріоти України.

У супроводі представників спілки "АвтоМайдан", юристів та спеціалістів з аварійного відкривання замків Кучерявенко потрапив до свого помешкання.

Квартира має занедбаний вигляд. Аферисти викинули усе майно. Стіни помешкання вкриті пліснявою. Вода відключена за борги, труби прогнили. На кухні є тільки газова плита та іржавий рукомийник.

"Квартира зовсім не пристосована для життя. Залишилось навести лад у помешканні й можна жити. У квартирі Олександр ностальгував за минулими роками та хвилювався. Не плакав", - розповіла виданню Gazeta.ua Анна Ющенко, представник Української гельсинкської спілки.

У соцмережі створена група допомоги "Дядя Саша дома". Волонтери закликають провести у квартирі суботник.


Рішення про повернення приміщення Олександру Кучерявенку Солом'янський райсуд Києва виніс 24 березня.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...