Дивом не потрапила під колеса заднього авто: У Києві пасажирка випала з маршрутки під час руху (фото)

З множинними травмами, в тому числі відкритим переломом ноги, у важкому стані дівчина госпіталізована в політравму.

З маршрутки у Києві випала пасажирка. Фото:Facebook

На Борщагівській вулиці у Києві з маршрутки, яка їхала у другому ряду, випала пасажирка прямо на проїжджу частину. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Влад Антонов, передають Патріоти України.

"Изношенные киевские маршрутки опасны для жизни. Дтп в Киеве. Борщаговская. Из маршрутки в среднем ряду на ходу выпала девушка. Чудом не попала под колеса идущего позади авто.

С множественными травмами, в том числе открытым переломом ноги, в тяжелом состоянии госпитализирована в 17 политравму.

На месте дтп работает оперативно-следственная группа и патруль полиции. Маршрутка старая, ржавая, дверь имеет признаки несправности и износа. Будьте осторожны!" - написав він.

Треба обов’язково мати при собі: Без яких документів транспорт затримають на блокпосту

середа, 15 травень 2024, 3:25

Під час дії воєнного стану на блокпостах в усіх водіїв автомобілів можуть перевіряти документи, адже за новим законом про мобілізацію, чоловікам від 18 до 60 років треба мати при собі військово-обліковий документ. Про це у коментарі РБК-Україна сказав ...

Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...