Джамала бідкається, що не має часу вийти заміж за свого нареченого (відео)

​Через постійну зайнятість співачка ледь обрала дату найголовнішого свята у її житті.

Джамала. Фото:скрін відео

Українська зірка і тренер "Голосу країни-7" Джамала, яка присвятила коханому нагороду в рамках "VIVA! Найкрасивіші 2016", розповіла, що ледь знайшла у своєму щільному графіку час на весілля. Про це вона розповіла ведучій Каті Осадчій у Світському житті, передають Патріоти України.

Артистка зізналася, що вже обрала день, у який піде під вінець

"Дуже складно, але я дуже прошу бога, щоб все у нас вийшло, щоб все встигнути, тому що потім не буде часу взагалі, тому що я поїду в американський тур. Мені навіть не було куди вставити весілля. Нема часу одружитися", - сказала Джамала.

Також артистка підтвердила, щ активно допомагає переможцям нацвідбору "Євробачення", гурту O.Torvald у підготовці до конкурсу. Джамала зізналася, що задоволена вибором учасника від України

"Я задоволена, тому що я хотіла, щоб цьогоріч була представлена саме чоловіча команда. Це якось показує, що у нас є сила. Я за них сильно вболіваю. Я дуже хочу, щоб вони виконали свою пісню гідно, тому і даю якісь поради", - додала Джамала.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.