Джамала і Притула продемонстрували нову форму збірної України по футболу (фото)

"Головне, що в цій формі є зміст", - заявив головний тренер національної команди Михайло Фоменко.

Джамала і Притула одягли синьо-жовту форму. Фото: vesti-ukr.com.

Українські знаменитості представили нову форму збірної України по футболу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Вести".

Серед нових послів збірної - переможець нацвідбору на "Євробачення" співачка Джамала, ведучий Сергій Притула, директор ТК "Футбол" Олександр Денисов, журналіст Роберто Моралес і музикант Сергій Василюк, засновник групи "Тінь сонця". Форма була презентована 9 березня в НСК "Олімпійський".

У цьому одязі українські футболісти гратимуть під час "Євро-2016", який відбудеться у Франції.

"Форма дуже хороша, сучасна, всім хлопцям дуже подобається. Головне, що в цій формі є зміст. Упевнений, в новій формі нам вдасться гідно виступити на Євро", - заявив головний тренер національної команди Михайло Фоменко.

Де служитимуть обмежено придатні: Названо три варіанти служби для чоловіків із проблемним здоров'ям

вівторок, 30 квітень 2024, 6:22

В Україні 4 травня скасують статус "обмежено придатний" для військовозобов'язаних. Чоловіки, залежно від стану здоров'я, після проходження ВЛК будуть або "придатними", або "не придатними", передають Патріоти України. Усіх придатних, зі свого боку, под...

Що таке реєстр "Оберіг", які дані про військовозобов’язаних туди вносять і хто матиме доступ - роз'яснення

вівторок, 30 квітень 2024, 5:58

В Україні працює реєстр "Оберіг", який має на меті вести військовий облік в електронному режимі. Система збирає інформацію про військовозобов'язаних включно з контактними, персональними даними, зокрема про сімейний стан, освіту, батьків і не тільки, пе...