Знайди 10 відмінностей: Звичайні люди, які дуже схожі на знаменитостей (фото)

​Деяким пощастило народитися настільки схожими на медійних особистостей, що впору виступати на шоу двійників.

Одне обличчя: звичайні люди, які дуже схожі на знаменитостей. Фото: telegraf.com.ua.

Базове правило шоу-бізнесу: будь-яка хоч трохи знаменита особистість обов'язково стане для когось об'єктом обожнювання і наслідування. Тисячі дівчат витрачають купу часу перед дзеркалом, щоб намалювати стрілки, як у Кеті Перрі або йдуть до пластичного хірурга за губами, як у Джолі. Але чи так вже щасливі жінки з «чужими» обличчями? Думаємо, героям цього огляду доводиться нелегко: адже їх постійно плутають з іншими людьми! Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Погодьтеся, не так вже й складно бути іконою стилю, коли до твоїх послуг дорогі пластичні хірурги, візажисти і кілька кілограмів фоторетуші на додачу. Дівчатам без подібних фінансових можливостей залишається тільки ворожити з макіяжем, щоб домогтися схожості із зірковими красунями.

Але деяким пощастило і без будь-яких хитрощів виявитися настільки схожими на медійних особистостей, що впору виступати на шоу двійників. Але чи варто це дійсно вважати «везінням»? Складно сказати. А от те, що ці люди лякаюче схожі - не викликає сумніву.

Аджеліна Джолі.

Chelsea Loumarr

Аріана Гранде

Jacky Vasquez

Майлі Сайрус

Mardee Raquel

Кеті Перрі

Francesca Brown

Ріанна

Andele Lara

Зейн Малик

Flamuruk

Кара Делевинь

Olivia Herdt

Леонардо Ді Капріо

Konrad Annerud

Кім Кардашьян

Sonyax

Адель

Ellinor Hellborg

У РФ студентів відраховують за відмову проходити навчальну практику на військових підприємствах

середа, 8 травень 2024, 18:55

У Росії студентів Балтійського державного технічного університету "Военмех" спрямовують на військові підприємства у межах навчальної практики, а в разі відмови студента проходити її - відраховують з вишу Про це повідомляє Центр національного спротиву. ...

Попит падає: Європейці відмовляються від споживання м'яса - дані дослідження

середа, 8 травень 2024, 18:54

Споживання м'яса поступово, але вірно падає у Європі. У 2023 році в країнах ЄС на душу населення припало в середньому 64,2 кг м'яса. Але між окремими державами-членами ЄС є великі відмінності. Про це пише ISN з посиланням на дані Agrarmarkt Information...