Вони знають секрет вічної молодості: Мережа в захваті від зовнішності сім'ї з Тайваню (фото)

Всі члени родини 41-річної дизайнера Люр виглядають вдвічі молодшими за свій вік.

Ви не повірите, але цим дівчатам - майже по 40 років. Фото: Daily Mail.У мережі з'явилися фото сім'ї з Тайваню, члени якої не старіють і навіть виглядають вдвічі молодшими за свій вік, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зокрема, 41-річна Люр Х'ю є дизайнером інтер'єрів і справжньою інтернет-зіркою з Тайваню. Вона вразила мільйони людей своїм підлітковим зовнішнім виглядом. І ось недавно стало відомо, що всі члени її сім'ї виглядають напрочуд молодо.

Люр має двох сестер, яким 40 і 36 років відповідно, обидві виглядають на половину від свого віку.

Тим часом їхню маму, якій взагалі 63, можна помилково прийняти за 30-річну жінку. Батько сімейства, якому 74 роки, також виглядає молодо, проте не любить фотографуватися через сором'язливість.Люр, яка скоро буде відзначати свій 42-й день народження, каже, що головний секрет такої молодої зовнішності у воді та овочах. Жінка щодня п'є багато води і тримається подалі від солодких напоїв. Кава - єдиний напій, який вона дозволяє собі щоранку.

Її 40-річна сестра Фейфей є матір'ю двох дітей і виглядає дуже юно. Вона стверджує, що разом із сестрами успадкувала таку зовнішність від матері.

"Коли наша мати була молодою, вона мала неймовірно молодий вид. Тепер вона як і раніше виглядає чудово", - каже жінка.За її словами, під час прогулянок з дітьми люди часто думають, що вона їхня сестра, а не мати.

Наймолодша сестра, 36-річна Шарон, є знаменитістю і моделлю в Тайвані. Вона наголошує, що головне для молодості - захист шкіри від сонця.

Шарон має більш ніж один мільйон фанів на Facebook, нещодавно вона відкрила свій салон краси, щоб допомогти прихильникам залишатися красивими і молодими.

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...