Джамала представила довгоочікуваний кліп на пісню "1944" (фото, відео)

Зйомки кліпу проходили в Карпатах на горі Томнатик висотою 1 565 м.

Джамала презентувала кліп на пісню "1944". Скріншот.

Українська співачка з кримськотатарськими корінням, тріумфатор "Євробачення - 2016" Джамала (Jamala) випустила довгоочікуваний кліп на пісню "1944", с якої перемогла на міжнародному конкурсі. Зйомки відео зайняли три дні і проходили в Чернівецькій області в Буковинських Карпатах, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Локацією кліпу стала покинута військова база "Памір" на вершині гори Томнатик, яка знаходиться на висоті 1565 м над рівнем моря.

"Мабуть, це була найважча зйомка в моєму житті. Без перестанку лив дощ, пеленою стояв туман, який не міг прогнати навіть сильний вітер, було жахливо холодно. Здавалося, сама природа вирішила влаштувати нам випробування! Адже ще за день до зйомок світило сонце і ніщо не віщувало негоди.

Підйом на гору Томнатик займав 2 години, а спускатися було ще довше. В якийсь момент здалося, що ми стали заручниками гори. Нас заливало холодним дощем, тому ми при першій-ліпшій можливості грілися біля печі і сушили речі.

Гаряча їжа була розкішшю, тому що розвести багаття при такій погоді було вкрай складно, ми буквально боролися за вогонь, як первісні люди. Місцеві жителі підгодовували нас медом і поїли трав'яним чаєм. З усієї округи люди приїжджали подивитися на Джамалу. Їм було не лінь в негоду підніматися на гору дві години по бездоріжжю, щоб зробити фото і взяти автограф ", - розповіла Джамала.

Режисером і хореографом-постановником відео виступив Анатолій Сачивко, оператором став Микита Кузьменко. Ця ж команда раніше працювала над відео Джамали "Заплуталась".

"Співпраця виявилося успішною, у нас склалися добрі стосунки. І коли Анатолій розповів про своє бачення кліпу на "1944", ми без роздумів погодилися знову попрацювати з хлопцями.

Окремо хочу відзначити Соню Солтес, яка працювала над стилем героїв, завдяки їй хлопці виглядають дуже цікаво. Танцюристи неймовірні молодці - ніхто і не думав скаржитися або здаватися, всі танцювали в повну ногу. Випробування дощем і холодом нас тільки згуртували, ми стали одним плем'ям", - прокоментувала співачка.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів в дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...