Джамала присвятила свою нову пісню історії кохання відомої революціонерки (відео)

​Співачка представила кліп до саундтреку фільму "Моя бабуся Фанні Каплан".

Джамала. Фото: hochu.ua.

У мережі відбулася прем'єра нового відеокліпу популярної української виконавиці Джамали, до пісні "Обещание", яка стала саундтреком художньої картини Олени Дем'яненко "Моя бабуся Фанні Каплан". Відео було опубліковано на каналі співачки в YouTube, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Переможниця міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2016 представила в мережі новий ролик до композиції "Обещание". В основу кліпу увійшли кадри кінофільму Олени Дем'яненко "Моя бабуся Фанні Каплан", який розкриває життєву історію відомої революціонерки, яка увійшла в історію, як виконавець замаху на життя Володимира Леніна.

Картина розповідає про зворушливу любовної історії Каплан, події якої розгортаються на тлі революції в Російській імперії початку ХХ століття. "Моя бабуся Фанні Каплан" здобула перемогу в номінації "Кращий іноземний фільм" на London Crystal Palace International Film Festival.

Режисером кліпу співачки виступив Денис Захаров, який і раніше прикладав руку до відеоробіт Джамали.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...