"Скільки нас": Вакарчук у новій пісні натякнув на власні президентські амбіції, - Bloomberg

Журналісти видання розцінили слова композиції, як звернення до можливих виборців.

Святослав Вакарчук. Фото:Голос Америки

У своїй новій пісні "Скільки нас" лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук підігріває чутки про свої можливі президентські політичні амбіції. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України.

"В Україні рок-зірка дражнить прихильників чутками про участь в президентських виборах", - сказано в заголовку статті. При цьому в ній наголошується, що Святослав Вакарчук на найближчих виборах може поборотися за пост президента.

Журналісти згадують рядки з нової пісні «Скільки нас» на кшталт "Скільки нас. Тих, хто тілом відчуває новий час", "Скільки нас. Тих, у кого дах не зносить від образ", "Нам досить недоправди. Нас нудить штучний сон". Їх розцінюють як звернення до можливих виборців.

"Український рокер, чиє ім'я потрапило в політичні рейтинги за рік до президентських виборів, випустив нову пісню, яка натякає, що музикант ось-ось підтвердить чутки про намір боротися за найвищу державну посаду", - сказано в тексті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...