Джамала: "Це був найскладніший період за все моє життя"

Переможниця Євробачення 2016 українська співачка Джамала дала перше інтерв'ю на Батьківщині.

У "Борисполі" Джамалу викупали в оваціях. Фото: podrobnosti.ua.

Переможниця "Євробачення 2016" співачка Джамала розповіла, що їй довелося перенести при підготовці до найскладнішого конкурсу в її житті. Сьогодні близько 19 години літак з Джамалою приземлився в Україні, в аеропорту Бориспіль, де її зустрічали захоплені шанувальники і делегація представників кримських татар, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Участь в "Євробаченні" була для мене дуже складною. У літаку я поспала всього дві години, вмовила моя команда. Я за ці 11 днів не могла відпочити, постійні репетиції з ранку і до вечора. Це був найскладніший період за все моє життя", - зізналася Джамала.

Перемогу нашій співачці принесла пісня "1944", що розповідає про трагічну долю кримських татар. Їх депортація безпосередньо торкнулася і родичів Джамали. Як сказала сама співачка, ця пісня - її біль і життєва трагедія.

Варто відзначити, що після феєричної перемоги Джамали, директор фестивалю "Євробачення" Йон Ола Санд заявив, що у нього немає абсолютно ніяких сумнівів в тому, що Україна зможе на якісному рівні провести фестиваль в 2017 році.

"Україна впорається, а громадяни України нададуть усім учасникам найтепліший прийом", - зазначив Йон Ола Санд.

Оце так: Польський суддя втік до Білорусі та попросив політичного притулку

понеділок, 6 травень 2024, 20:53

Польський суддя воєводського адміністративного суду Варшави Томаш Шмідт втік до Білорусі та попросив у Лукашенка статусу політичного біженця. Про це повідомляє білоруське інформагентство «Белта», передають Патріоти України. «Через незгоду з політикою і...

"Це вже дно чи ще чекати, що звідти постукають?": "Квартал 95" висміяв рівненського воєнкома, але українці обурились (відео)

понеділок, 6 травень 2024, 20:29

Гумористи студії «Квартал 95» втрапили у черговий скандал – цього разу вони розбурхали мережу жартами про військових. Користувачі обурилися висміюванням військовослужбовців під час війни та назвали номер «святом несмаку й сексизму», передають Патріоти ...