Джо Байден одружив двох співробітників з Білого дому (фото)

​Віце-президент США назвав наречених "хорошими хлопцями".

Байден одружив двох геїв з Білого дому. Фото: Твіттер.

Віце-президент США Джо Байден взяв участь в церемонії одруження двох чоловіків, що працюють в Білому домі. Про це він написав на своїй сторінці в Twitter, повідомляють Патріоти Україниз посиланням на Нескучные новости.

"Пишаюся тим, що одружив Брайана і Джо в своєму будинку. Не можу натішитися за двох давніх працівників Білого дому і хороших хлопців", - написав Байден.

Публікація віце-президента отримала широку популярність в соцмережі: на момент написання матеріалу повідомлення Байдена набрало понад 33 тисяч ретвітів і 110 тисяч відміток "Мені подобається".

Раніше кандидат у президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон приєдналася до щорічного гей-параду Pride в Нью-Йорку, щоб висловити свою підтримку ЛГБТ-спільноті США.

Мобілізували прямо посеред вулиці у Львові: На Харківщині загинув директор Менського музею

четвер, 16 травень 2024, 14:39

На фронті загинув відомий експерт з історико-культурної спадщини Віталій Крутий, який очолював краєзнавчий музей у місті Мена, що на Чернігівщині. Музейника мобілізували до лав прикордонних військ менше ніж пів року тому, фактично викравши його посеред...

Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: У Міноборони дали пояснення

четвер, 16 травень 2024, 14:30

Якщо мобілізовані українці мають бажання гарантовано йти на конкретну посаду, то вони можуть за допомогою рекрутингових центрів обрати необхідну вакансію. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Міноборони Дмитро Лазуткін. “По-перше, це реально. П...