Джоан Роулінг розповіла про політичний підтекст в сценарії фільму "Фантастичні звірі"

Письменниця зізналася, що в книзі відзначила зростання політики популізму і прагнення порушити статус-кво.

Актор Едді Редмейн і письменниця Джоан Роулінг на прем'єрі фільму. Фото: The Times.

Знаменита письменниця Джоан Роулінг заявила, що у сценарії до стрічки "Фантастичні звірі" є політичний підтекст. Про це вона розповіла в інтерв'ю The Times, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

- Історія була вигадана 3,5 року тому, і весь цей час я чітко описувала те, що бачила навколо себе – зростання популізму в політиці і прагнення порушити статус-кво. Ці теми, безумовно, залишаються дуже актуальними і донині, – поділилася вона.

Відзначимо, що прем'єра "Фантастичних звірів" відбулася у Лондоні вчора, 15 листопада. Після перегляду Джоан Роулінг зізналася, що пишається цією картиною.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...