"Е*ать ту Люсю!" - на землі не стримались у виразах: В мережі з'явився запис маневру українського важкого винищувача на надмалій висоті (відео)

"Українські соколи" останнім часом відпрацьовують найскладніші прийоми повітряного бою, у т.ч. на надмалих висотах. Що це було - плановий маневр, хуліганство чи непрофесіоналізм - вирішуйте, переглянувши відео.

Су-27 - радянський важкий багатоцільовий високоманевровий всепогодний винищувач четвертого покоління. Скріншот.У мережі з'явився любительський відеозапис небезпечного маневру у виконанні пілота винищувача Су-27 ВСУ з бортовим номером 38, пишуть Патріоти України.

УВАГА! На відео присутня ненормативна лексика!

Винищувач на відеозаписі здійснює нетривіальний маневр на наднизькій висоті, ледь не зачіпаючи землю і людей, що спостерігають за маневрами.

Варто зазначити, що місце і час зйомки кадрів невідомі. Як припускають користувачі, це військовий аеродром під Миргородом Полтавської області.

Який час, так і вітання: Українські пілоти показали креативну великодню листівку

неділя, 5 травень 2024, 11:56

Українські пілоти привітали співвітчизників зі святом Воскресіння Христового. Оригінальну листівку опублікувало командування армійської авіації Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України. На фото зображений військовий літака, у якому ...

"Люди вірили...": Як за старих часів в Україні святкували Великдень

неділя, 5 травень 2024, 11:45

Етнографиня, наукова співробітниця відділу виставкової роботи Національного музею народної архітектури та побуту України (у Пирогові) Лариса Полуянова в ексклюзивному інтерв'ю "Фактам" розповіла про великодні традиції в нашій країні, передають Патріоти...