Екс-бійці АТО та жінки: Аваков розповів про склад патрульної поліції Кіровограда (фото)

Кіровоград став 23-м містом України, в якому почала свою діяльність нова патрульна поліція.

У Кіровограді запрацювала нова патрульна поліція. Фото: FacebookУ Кіровограді 28 квітня запустили патрульну поліцію України. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням у місті працюватимуть 238 поліцейських, у їхньому розпорядженні буде 24 патрульні автомобілі. Cеред поліцейських 44 дівчини і 37 бійців, які відслужили в АТО. Про це написав у своєму Facebook міністр МВС Арсен Аваков.

За його словами, в цілому поліцейські посади у Кіровограді намагалися отримати майже 5 тисяч осіб.

"238 кращих з 4800 претендентів перемогли в конкурсі 19 осіб на місце, витримали інтенсивний курс навчання в Одеському тренінговому центрі НПУ і присягнули Служити і Захищати!" - написав міністр.

Диплом про закінчення вишу є 64% прийнятих на роботу поліцейських. Очолити новозасновану службу доручено лейтенанту Нацполіціі Антону Цюрупі.

Таким чином, Кіровоград став 23-м містом України, в якому почав свою діяльність загін нової патрульної поліції.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...