Екс-чоловік потерпілої від вибуху у Києві моделі повідомив важливі подробиці (фото)

Жертвою вибуху у центрі української столиці справді стала Наталія Целовальнікова з донькою від першого шлюбу.

Наталія Целовальнікова. Фото:tsn.ua

Під час вибуху автомобіля на Бессарабській площі в Києві дійсно постраждала 32-річна Наталія Целовальнікова і її восьмирічна дочка. Про це ТСН повідомив колишній чоловік жінки і батько дівчинки Сергій Кошель, передають Патріоти України.

Він підтвердив, що Наталя була подругою загиблого громадянина Грузії Алі Тімаєва, більш відомого як Тимур Махаурі.

Відзначається, що зараз Целовальнікова перебуває в стабільно важкому стані, у неї серйозні поранення обличчя, очей і ноги. Медики поки не знають, чи вдасться зберегти постраждалій зір. Також під питанням ампутація ноги - рішення повинні прийняти у вівторок, 12 вересня.

Близькі жінки повідомили, що разом з нею та загиблим Махаурі в авто перебувала донечка Целовальнікової від попереднього шлюбу. Наразі загрози її життю немає. Вона отримала опіки І-го та ІІ-го ступеню. Рідні запевняють, що дитина забезпечена усім необхідним.

Раніше Целовальнікова працювала у модельному бізнесі. У соціальних мережах вона публікувала фото у вишуканих вбраннях, зокрема і на червоному хіднику Каннського фестивалю, та ділилася своїми враженнями та почуттями у постах.

Свій останній допис жінка писала всього за кілька годин до трагедії та обурювалася через щільний трафік та ремонт на Бориспільській трасі.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...