Екс-мер влаштувала смертельну ДТП у Черкасах - загинула людина, пошкоджено з десяток авто (фотофакти, відео)

Колишня очільниця Умані намагалася втекти з місця інциденту.

Наслідки ДТП. Фото:https://ru.tsn.ua/

Екс-керівник Умані влаштувала масштабну ДТП у Черкасах - загинула одна людина, розбито кілька автомобілів. Про це повідомили на сайті ТСН, передають Патріоти України.

74-річна водій не впоралася з керуванням і врізалася в легковий автомобіль, який їхав по зустрічній смузі. Однак на цьому вона не зупинилася і зробила ще кілька ДТП.

Після першого інциденту жінка почала знову набирати швидкість, щоб втекти, і наїхала на жінку похилого віку, життя якої не вдалося врятувати.

Навіть після цього водій рушила далі й протаранила ще кілька автомобілів, у тому числі й автомобіль із військовими. У підсумку в них переломи ніг.

Після цього, за словами свідків, водій почала змивати з машини кров і знищувати речові докази. Очевидці подій упізнали у винуватиці ДТП Валентину Артюх, яка раніше була мером Умані та проректором Черкаського університету.

Жінка відмовилася давати свідчення поліцейським і поскаржилася на погане самопочуття, її доставили в лікарню. За словами очевидців, вона розбила з десяток машин.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...