Екс-мера Херсона, підозрюваного у шпіонажі на ФСБ, затримали в Домінікані за викрадення людини (відео)

Інформацію про затримання Володимира Сальдо підтвердили у посольстві на Кубі

Володимир Сальдо. Фото: ru.slovoidilo.ua

Володимира Сальдо, колишнього мера Херсона, затримали в Домініканській республіці за викрадення людини. Посольство на Кубі підтвердило інформацію. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 112.ua.

"Депутата Херсонської міськради та екс-мера Херсонської області Володимира Сальдо затримали у Домініканській республіці начебто за викрадення людини. Там він перебуває близько двох місяців", - йдеться у повідомленні.

Відео українському телеканалу нібито надав чоловік, що стверджує: це саме його викрали охоронці екс-мера. Але він побажав не називати своє ім'я.

Саме він раніше оприлюднив начебто записи розмов Сальдо із ФСБ РФ.

СБУ наразі перевіряє інформацію. За статтею "Посягання на територіальну цілісність та недоторканість України" відкрито кримінальне провадження.



А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...